• SA Szerkezet Kft.

BEMUTATKOZÁS

Céginformáció:

Az SA Szerkezet Kft. 2014-ben alakult meg, 100 % magyar tulajdonú vállalkozás. Társaságunk fő profilja irodaépületek, lakóépületek, lakóparkok, egyéb épületek, valamint hidak, szennyvíztisztító üzemek, csarnokok szerkezetépítéséhez kapcsolódó zsaluzási, betonozási, betonacél szerelési tevékenység.
Vállalatunk a kivitelezéshez szükséges saját zsaluanyaggal, valamint saját gép- és eszközparkkal rendelkezik. Az építkezéseken magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező építésvezetők és művezetők irányítják a kivitelezési munkát. A saját fizikai állomány és az építéshez szükséges eszközök segítségével gyors átfutási idő és kedvező árak mellett tudunk dolgozni.
Megalakulása óta folyamatos fejlődés jellemzi cégünket, egyre több és nagyobb volumenű szerkezetépítési munkát nyertünk el. Megrendelői igény hatására tevékenységi körünk bővült a sókorrózió elleni védelemmel, valamint az utólagos injektálás kivitelezésével. Folyamatosan növekedő megrendeléseink száma miatt, az állandó és minőségi munkavégzés biztosítása érdekében állományunkat alvállalkozók bevonásával bővítjük.
Megbízóink összetétele a gazdasági élet szereplőinek teljes egészére kiterjed (önkormányzatok, gazdasági társaságok és magánszemélyek egyaránt), és a visszatérő Megrendelők száma folyamatosan bővül, ami bizonyítja, hogy cégünk alkalmas a bonyolult szervezéssel járó nagyberuházások minőségi, határidőre történő megvalósítására is.
Az SA Szerkezet Kft. céltudatosan törekszik megrendelői igényeinek és elvárásainak teljes körű felmérésére és kielégítésére, szolgáltatási körének folyamatos bővítésére. A cégünk által nyújtott szolgáltatásokat magas minőségben és a megrendelők által támasztott szakmai előírások és elvárások figyelembevételével kivitelezzük. A jó minőségű munkának köszönhetően a megrendelőinek visszatérnek, így a cég munkaellátottsága folyamatos
Szolgáltatásaink magas színvonalának megőrzése érdekében folyamatosan figyelemmel kísérjük a szakmai és technológiai folyamatok újításait, munkatársaink szakmai képzéseken folyamatosan részt vesznek.
Alapvető célkitűzésünk, szervezetünk gazdasági stratégiájában megfogalmazott eredmények elérésének biztosítása, a szervezet személyi és tárgyi erőforrásainak, szolgálatatásunk színvonalának fokozatos emelkedése, vevőink igényeinek kiváló minőségben, pontosan és határidőre történő kielégítése.
Az SA Szerkezet Kft. vezetői és minden munkatársa elkötelezett a minőség mellett, hiszen legnagyobb megrendelőink részéről követelmény, hogy saját minőség- és környezetirányítási rendszereikkel összhangban, illetve az EU-s elvárásoknak megfelelően válasszuk ki a megfelelő technológiát, építőanyagokat, gépeket, megfelelő módon tároljuk anyagainkat.
Alkalmazottainkat különös körültekintéssel választjuk ki. Fontosnak tartjuk tudatosítani a szervezet minden dolgozójában és alvállalkozójában a vevői, valamint a jogszabályi követelmények teljesítésének fontosságát.

Erőforrásaink:

Jelenleg hozzávetőlegesen 150 fős kapacitással rendelkezünk, mely részben saját szakemberekből, részben fix alvállalkozókból és leversenyeztetett szakkivitelezőkből áll. Cégünk saját födém- és fém keretes falzsaluzattal rendelkezik. Jó minőségű, elsősorban Hilti és Würth gépeket használnak dolgozóink.
Felismerve a piaci változások okozta rövidülő határidejű kivitelezéseket, illetve a humán erőforrás hiányát, vállalatunk már foglalkozik előregyártott vasbeton szerkezetek beépítésével történt kivitelezésekkel. A 2018. év során több projektünkön is ezen technológiával megvalósuló kivitelezéssel tudtuk a munkálatok átfutási idejét csökkenteni.

Cégadatok:

A cég elnevezése: SA Szerkezet Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése: SA Szerkezet Kft.
A cég székhelye: 8000 Székesfehérvár, Kadocsa u. 27/C.
Cégjegyzékszám: 07-09-015130
Bejegyezve: 2014.06.05.
A cég adószáma: 24954147-2-07
A cég pénzforgalmi jelzőszáma: 10300002-10692660-00014906 MKB Bank Zrt.
Fő tevékenység: Lakó- és nem lakó épület építése

További kellemes böngészést kívánok!

SA Szerkezet Kft. csapata
Image
© 2024 SA Szerkezet Kft. Designed By BDS