Széchenyi 2020
Széchenyi Terv Plusz
  • SA Szerkezet

ABOUT US

Company information:

SA Szerkezet Kft. was established in 2014. Our Company’s main profile is formwork, concreting, and reinforcing steel fitting activity in connection with office buildings, bridges, housing estates and industrial facilities.

Within the company group, our enterprise has its own shuttering material available as needed for the construction work, as well as its own machine and equipment fleet. The construction work on the building sites is directed by highly trained construction managers with much experience. With the aid of our own physical stock and the equipment needed for construction, we can take on jobs with a short lead time and at a reasonable cost.
Next
0
Year of foundation
0
Closed project
0
Capacity
0
Supplier

PROJECTS

Some of our projects.

SZÉCHENYI 2020

Image
A projekt azonosítószáma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00894
A projekt címe: SA Szerkezet Korlátolt Felelősségű Társaság számára
A szerződött támogatás összege: 18 928 650 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%
A projekt befejezési dátuma: 2020.02.26.
A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés során egy hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert vezettünk be vállalkozásunknál, melytől az erőforrások hatékonyságának növelését, ill. üzleti folyamataink modernizálását vártuk. Éppen ezért azokat a célterületeket választottuk, amelyek ezen elvárásainkat elősegítik, és a legjobban támogatják munkánkat. Az iWise vállalatirányítási rendszert szereztük be, melynek bevezetését a Szolgáltató segítségével valósítottuk meg.
A felhőalapú online üzleti szolgáltatások esetében a HR modul a cég munkavállalói adatainak egységes kezelését, munkaidő nyilvántartást, munkavállalói feladatok, felelősségek, hatáskörök hozzárendelését teszi lehetővé. A Táv-és csoportmunka a cégen belüli hatékony információáramlást, valós idejű kommunikáció lehetőséget, osztott információs bázist biztosít majd számunkra. A Szolgáltatásmenedzsment megoldást kínál a szolgáltatásaink menedzselésére, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás. A Kontrolling elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, segít a rendelkezésre álló vagy megszerezhető erőforrások hatékony és eredményes felhasználásában, naprakész információkat biztosít. A helyben telepített modulok esetében a CRM a partnerekkel való kapcsolattartás, árajánlatok egyszerű elkészítése, vevői rendelések kezelése, értékesítési folyamat támogatását biztosítja. Az Iratkezelés a működésünk során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartását teszi lehetővé. A Logisztika modul készleteink nyilvántartásában, a készletszint figyelésében nyújtja majd a legnagyobb segítséget. A Tudásmenedzsment a közérdekű dokumentumok, segédanyagok, oktatási anyagok egységes kezelésében segít. A mobil alkalmazással akár okostelefonon is, bármikor és bárhol hozzáférhetnek az iWise-hoz a munkatársaink. A Munkafolyamat-irányítási rendszer alkalmazásával megtervezhetővé, automatizálhatóvá, illetve nyomon követhetővé válnak a munkafolyamatok.
 
További kellemes böngészést kívánok!

SA Szerkezet Kft. csapata

SZÉCHENYI TERV PLUSZ

Széchenyi Terv Plusz
A projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03780
A projekt címe: Versenyképesség növelő beruházás a SA SZERKEZET Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 89 461 500 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%
A projekt befejezési dátuma: 2023.12.31.
A projekt tartalmának bemutatása:
Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése.
Infrastrukturális és ingatlan beruházás.
Tanácsadás.
Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával - Eszköz beszerzés.
Képzések megvalósítása.
 
További kellemes böngészést kívánok!

SA Szerkezet Kft. csapata

CONTACT

If you have any questions, please contact us at one of the contact details below.

SA Szerkezet Kft.

Headquarters / Office: 8000 Székesfehérvár, Kadocsa u. 27/C.

Finance:
Erika Tóth
toth.erika@sa-szerkezet.hu
+36 70/613-7609

Ask of offer:
Balázs Bottyán
bottyan.balazs@sa-szerkezet.hu
+36 30/463-6792

Other office work:
iroda@sa-szerkezet.hu
Image
© 2024 SA Szerkezet Kft. Designed By BDS